Cardboardbriller er en populær firmagave. Ved kjøp av minst 10 stk Cardboards så kan vi tilby lavere priser. Vi leverer også med ditt firmas logo på ved kjøp av 20 stk eller flere.

Cardboardbriller.no leverte Google Cardboards Premium til Westerdals med logo på, som en giveaway under The Gathering i 2015. Vi leverte også 3.000 stk Google Cardboard V 2.0 med Hydros logo på, til bruk under en Aha konsert filmet i VR i 2016. BBC har kjøpt helfoliert cardboards av oss, som et reklamestunt mot reportere da TopGear ble filmet i VR. Vi har også levert til flere andre små større selskaper og også statlige organisasjoner, både direkte og via reklamebyrå. Be gjerne om referanser.

Priseksempler eks mva (varierer noe i forhold til leveringstid, farge/størrelse på logo med mer, kontakt oss for konkret tilbud):

 10 stk Cardboardbriller v 2.0  u/logo69,- pr stk
 50 stk Cardboardbriller v 2.0  u/logo65,- pr stk
 100 stk Cardboardbriller v 2.0  u/logo60,- pr stk
 500 stk Cardboardbriller v 2.0  m/logo79,- pr stk
 1000+ stk Cardboardbriller v 2.0  m/logo75,- pr stk

Priseksempler er logo trykket på front på originale pappbriller. Vi tilbyr også hvit bakgrunn til 5,- ekstra pr stykk, og heldekor på utside og innside (be om pris). Kan leveres med hodebånd (anbefales) til 3,- pr stk (normal pris 9,-).

Ønsker du å bestille bare én stk med logo for å teste? På grunn av minsteopplag så kan vi dessverre ikke levere dette, men mot betaling av porto så sender vi deg gjerne kostnadsfritt en vareprøve med påført logo fra en av våre andre kunder. Kontakt oss via chaten eller kontaktskjemaet dersom du ønsker dette, og vi sender deg en vareprøve med logo som format- eller fargemessig er nærliggende deres logo.

favico

Ta kontakt via skjemaet for å motta tilbud.

Eller ring Vidar på 99590245